Tarieven

Geen enkele opdracht is hetzelfde. Iedere opdrachtgever is uniek. Daarom is ook bijna iedere opdracht maatwerk. Toch is het niet nodig het wiel opnieuw uit te vinden. Ik werk volgens vaste richtlijnen die enerzijds voldoende houvast bieden voor een effectieve aanpak en anderzijds genoeg vrijheid voor maatwerk.

Goede afspraken!

Een goede relatie waarin snel geschakeld kan worden vormt de basis voor een succesvolle samenwerking. Deadlines, budgetten en doelstellingen zijn reële factoren waarover afspraken gemaakt worden. Goede afspraken maken we samen op basis van één of meerdere gesprekken via e-mail. De afspraken worden vastgelegd in een offerte en een opdrachtbevestiging.

Tarieven redactie

Voor eenmalige redigeeropdrachten heb ik een vaste richtlijn: 1,5 eurocent ex 21% btw per woord. Ik zoek naar grammatica- en typefouten. Stijlfouten of kleine fouten in de flow van het geschreven stuk pas ik ook aan, met inachtneming van uw eigen stijl. Ernstige stijlfouten of fouten in de flow van de tekst neem ik op in een document met opmerkingen zodat de schrijver eraan kan werken.

Voor grotere redigeeropdrachten of opdrachten die langere tijd lopen, kunt u kiezen tussen een projectprijs of een abonnement.

* Een projectprijs is altijd maatwerk. De projectprijs wordt gebaseerd op de moeilijkheidsgraad, de kwaliteit van het aangeleverde werk (m.b.t. redigeren), de gewenste opleverdatum en eventuele andere wensen van de opdrachtgever. Bij een projectprijs betaalt u 25% voorschot maar kan u rekenen op een korting van minimaal 10%.

* Een abonnement neemt u administratie uit handen en houdt de kosten laag. Heeft u regelmatig redigeerwerk van variabele lengte, overweeg dan een abonnementBijvoorbeeld voor het redigeren van 10 teksten heeft u al een abonnement van 80 euro ex btw.

Tarieven content marketing

Voor tekstschrijven en content marketing hou ik een leidraad aan van 40 euro per uur ex 21% btw.

De prijs van het schrijven en promoten van een tekst is sterk afhankelijk van de gewenste lengte, online of offline, het onderwerp, het voorwerk, de nodige research, beeldmateriaal, het beoogde platform. Ik ben niet alleen verantwoordelijk voor grammaticaal correcte teksten maar zorg er ook voor dat de inhoud volledig klopt. U kunt daarbij denken aan koppen, tussenkoppen, kaders, link checking, beeldmateriaal, etc. Daarnaast mag u verwachten dat ik controleer of de diverse artikelen binnen het medium op elkaar afgestemd zijn en voldoen aan de gestelde voorwaarden en richtlijnen.

Tekstschrijven en content marketing zijn altijd maatwerk. De prijs bepalen we samen na de nodige correspondentie. Hoe duidelijker jouw wensen zijn, hoe accurater mijn offerte kan zijn. Zo komen we allebei niet voor onaangename verrassingen te staan.

Dienstverband

Freelancers en zzp’ers hebben voor- en nadelen. Geeft u de voorkeur aan een (tijdelijk) dienstverband, ook dan praat ik graag met u. Belangrijk voor mij zijn de werkzaamheden, de secundaire arbeidsvoorwaarden en een zekere zelfstandigheid. U krijgt er een loyale medewerkster voor terug met een schat aan ervaring op diverse vlakken.

Algemene voorwaarden

Tekstbureau Van Ginneken werkt met algemene voorwaarden. Indien bijzondere voorwaarden van toepassing zijn op een opdracht, worden deze aangegeven in de offerte en opdrachtbevestiging.