Anja Van Ginneken

Anja Van Ginneken, foto van 2017

Mijn naam is Anja Van Ginneken, geboren in het jaar dat het ESF in Nederland gehouden werd, de Beatles uit elkaar gingen en Apollo 13 Houston liet weten dat ze een ietsiepietsie probleempje hadden.

Die zalige zondagochtenden

Ik wilde op zondagochtend niet meer naar de kerk met mama. Ik wilde met papa mee naar de bibliotheek. Want daar hadden ze boeken. Heel. Veel. boeken. “Nee, klein meisje, jij moet naar boven, naar de kinderafdeling.” Pardon? Nee dan sluip ik toch stiekem de trap weer af want daar staan de echte boeken. Stephen King, ontmoet uw jongste fan.

Duizendpoot

Trouw aan mijn INTJ-karakter ben ik een duizendpoot die hongert naar voortdurend bijleren. Mijn interesses zijn nogal breed en ik hou niet zo van kiezen. Ik kan me niet indenken dat ik mezelf zou beperken tot kennis van maar 1 ding in een maatschappij van duizend dingen. Daarom geniet ik ook zo van schrijven, redigeren en research doen voor artikelen.

Doe het lekker zelf

Redigeren, bloggen, content verzorgen, social media beheren, beeldbewerking, mijn werk is breed en actueel. Maar in mij schuilt ook de coach die stiekem straalt wanneer iemand e-mailt: ik kan het nu zelf doen en dat allemaal dankzij jou.

Vragen?

Zzp’er of dienstverband, tijdelijk of vast, ik sta open voor de mogelijkheden. Mijn werkgebied is Groningen, Friesland, Drenthe als je wil dat ik elke dag op jouw kantoor verschijn. Maar ik ben bereikbaar voor heel Nederland en daarbuiten. .

Je hebt vast wel een vraag die je graag aan me kwijt wil. Surf – je raadt het al- naar CONTACT. Tot gauw!