Diensten

Tekstbureau Van Ginneken Taalkompas

Tekstschrijven en Content Marketing

Je kan bij mij terecht voor:

* magazine-artikelen, online en offline
* blogberichten
* socialmedia-uitingen
* show cases, case studies en white papers
* handleidingen
* nieuwsbrieven

Redactie

Je kan bij mij terecht voor:

* magazine-artikelen, online en offline
* websiteteksten en seo content
* blogberichten
* socialmedia-uitingen
* show cases, case studies en white papers
* rapportages, handleidingen en jaarverslagen
* bedrijfsmagazines

Blogcoach

Als blogcoach zet ik geen strikte beperkingen op het onderwerp.

Klanten

Ben jij een

ONDERNEMER die beseft dat wanneer je een hoger niveau van cliënteel wil bereiken de totale bedrijfscorrespondentie naar een hoger niveau getild moet worden? Ik schrijf teksten voor websites, blogs en magazines. Ik herschrijf alle bestaande teksten en kijk ze na op taal- en stijlfouten. Ik draag met geschreven woorden bij aan het ten volle benutten van jouw content marketing capaciteit.

PARTICULIER die worstelt met de vraag of je sollicitatiebrief, cv, online profiel, blog, werkstuk, etc. wel voldoet aan de gestelde eisen? De tekst moet uit het hart komen dus ik schrijf de woorden niet zelf maar als redacteur overzie ik één of meerdere stappen binnen het proces.

BLOGGER die moeite heeft met zijn/haar eigen stijl vinden? Of nog erger, voortdurend gewezen wordt op kleine taalfouten? Of misschien is schrijven niet jouw vak maar moet je toch bloggen voor het bedrijf? Ik coach en begeleid op eigenwijze wijze jou in dat proces.

Zzp’er of dienstverband, tijdelijk of vast, ik sta open voor de mogelijkheden. Mijn werkgebied is Groningen, Friesland, Drenthe als je wil dat ik elke dag op jouw kantoor verschijn. Maar ik ben bereikbaar voor heel Nederland en daarbuiten.

Geïnteresseerd? Neem contact op:

[contact-form-7 id=”5010″ title=”vragenredactie”]