Tarieven

Geen enkele opdracht is hetzelfde. Iedere opdrachtgever is uniek. Daarom is ook bijna iedere opdracht maatwerk. Toch is het niet nodig het wiel opnieuw uit te vinden. Ik werk volgens vaste richtlijnen die enerzijds voldoende houvast bieden voor een effectieve aanpak en anderzijds genoeg vrijheid voor maatwerk.

Goede afspraken!

Een goede relatie waarin snel geschakeld kan worden vormt de basis voor een succesvolle samenwerking. Deadlines, budgetten en doelstellingen zijn reële factoren waarover afspraken gemaakt worden. Goede afspraken maken we samen op basis van één of meerdere gesprekken via e-mail. De afspraken worden vastgelegd in een offerte en een opdrachtbevestiging.

Tarief Redactie/correctie

Richtprijs: 3 eurocent per woord. Ik zoek naar spelling- en grammaticafouten. Stijlfouten of onregelmatigheden in de tekst pas ik ook aan of meld ik aan de auteur/contactpersoon.

De totaalprijs voor een groter project is gebaseerd op de moeilijkheidsgraad, de kwaliteit van het aangeleverde werk (m.b.t. redigeren), de gewenste opleverdatum en eventuele andere wensen van de opdrachtgever.

  • Bij projecten boven de 250 euro wordt een voorschot van 25% gevraagd.
  • Betaling in termijnen is bespreekbaar.
  • Op redactiewerkzaamheden is het hoogste btw-tarief van toepassing: 21%.

Tarief Tekstschrijven

Voor tekstschrijven en content marketing hou ik een leidraad aan van 60 euro per uur ex 21% btw.

De prijs van het schrijven en promoten van een tekst is sterk afhankelijk van de gewenste lengte, online of offline, het onderwerp, het voorwerk, de nodige research, beeldmateriaal, het beoogde platform. Ik ben niet alleen verantwoordelijk voor grammaticaal correcte teksten maar zorg er ook voor dat de inhoud volledig klopt. Je kan daarbij denken aan koppen, tussenkoppen, kaders, link checking, beeldmateriaal, etc. Werken met remote cms is geen probleem.

Tekstschrijven en content marketing zijn altijd maatwerk. De prijs bepalen we samen na de nodige correspondentie. Hoe duidelijker jouw wensen zijn, hoe accurater mijn offerte kan zijn. Zo komen we allebei niet voor onaangename verrassingen te staan.

  • Bij projecten boven de 250 euro wordt een voorschot van 25% gevraagd.
  • Betaling in termijnen is bespreekbaar.
  • Op redactiewerkzaamheden is het hoogste btw-tarief van toepassing: 21%.

Dienstverband

Liever (tijdelijk) dienstverband? Neem gerust contact op.

Algemene voorwaarden

Tekstbureau Van Ginneken werkt met algemene voorwaarden. Indien bijzondere voorwaarden van toepassing zijn op een opdracht, worden deze aangegeven in de offerte en opdrachtbevestiging.