Aanbevelingen

Mijn deadline gehaald

Debora Fieten | eigenaar Défi PR en Marketing Ondersteuning

“Een prettige samenwerking gehad met Anja. Ze kon snel schakelen en mede door haar mijn deadline gehaald!”

Ongezouten constructief en inspirerend

Nicole Hegeman | blogger

“Ik was altijd al verkikkerd op Anja haar schrijfstijl. Gelukkig voor mij bleek Anja niet alleen pakkend te kunnen schrijven, maar ook sterk in het overdragen van haar schrijfinzichten. Bij het starten van een BLOG heeft Anja mij op weg geholpen met tips en ongezouten constructief commentaar. Mijn teksten werden beter to-the-point zonder dat mijn stijl veranderde. Samenwerken met Anja vond ik makkelijk omdat ze grappig, inspirerend én stipt is. Ik kan het iedere (startende) blogger aanraden eens een tekst met Anja door te nemen.”

Hartelijk en toch zakelijk

Nicole van Wijck | verkoop en administratie bij Van Wijck Verpakkingen

“Wij hadden Anja ingehuurd om een paar pagina’s op onze vernieuwde website te redigeren. Ze deed meer maar dat was wel precies wat wij nodig hadden. Ze kon prima aanvoelen welk doel wij voor ogen hadden en hoe wij te werk gaan.  Ze vertaalde dat naar tekst zonder daarbij de ‘kantoorbingokaart’ te gebruiken (hetgeen voor ons zeer belangrijk was). Zakelijk en toch hartelijk schrijven is niet iedereen gegeven. Anja kan het wel. En zoek je een andere stijl dan ben je bij haar ook zeker aan het juiste adres!”

Een professionele vakvrouw

Jelle Visser | eigenaar Copec Executive Coaching

“Anja heeft mij enorm geholpen om mijn teksten beter te krijgen. Wat een verschil als je een vakvrouw naar je teksten laat kijken. Anja werkt snel en punctueel, bovendien is de manier van communiceren plezierig en professioneel. Ze helpt niet alleen met het Nederlands (stijl en spelling) maar door haar inbreng komt de boodschap beter over bij de lezer. Haar hulp bij het vertalen van Engelstalige uitspraken naar pakkend Nederlands is zeker een sterk punt. Kortom heel blij met haar diensten en zeker aan te raden.”

Snel, accuraat en goed georganiseerd

Marca van den Broek | eigenaar Angel Coaching

“Ik heb met Anja samengewerkt op meerdere vlakken, bij Content Collective bijvoorbeeld en ook bij de de eindredactie van teksten van een kookboek. Wat mij telkens weer opvalt, is dat ze snel, accuraat en goed georganiseerd te werk gaat. Heel prettig! Daarnaast communiceert ze helder en weet ze goed over te brengen wat er met een tekst moet gebeuren. Al met al een fijne ervaring!”

Respect

Walter de Jongh | blogger

“Zomaar even een berichtje dat ik enorm veel respect voor je heb, dat je sommige zinnen hebt willen aanpassen. Ik lees mijn oorspronkelijke tekst terug en pffff…. Het verhaal dat ik wil vertellen, is wel duidelijk. Maar de zinnen die ik er af en toe doorheen gooi, zijn dat niet.”

Actieve kracht

Xaviera Ringeling | contentstrateeg en communitymanager

“Anja doet eindredactie voor Content Collective en daar zijn we heel erg blij mee. Niet alleen werkt ze snel, maar ze zorgt er ook voor dat onze artikelen foutloos online gaan. Ze is een actieve kracht in onze community, die niet alleen haar afspraken netjes nakomt, maar ook actief bijdraagt op andere vlakken. Al met al ben ik erg blij met Anja en is zij een leuke Content Collective collega.”

Heerlijk eigenzinnige wijze van schrijven

Yolanda Vermeulen, recruiter

“Ik wil je toch even complimenteren met je heerlijk eigenzinnige wijze van schrijven. Ik kan zien dat je leeft voor tekst & taal. Daar hou ik van, die passie voor iets en dat je dat uitstraalt. Er zijn altijd momenten dat je het even niet (meer) ziet zitten en je begint te twijfelen aan je eigen kunnen. Dat hoort erbij. Niet twijfelen: je bent goed & uniek. Nooit opgeven als je iets met passie doet, is mijn advies.”

Topper

Monique Heydenreich | kranen-, transport- en personeelsplanner

“Wat ben jij een topper op dit gebied. Ben er heel erg blij mee en heb het verhaal meteen op mijn Linkedin [profiel] gezet.”

Collegiaal

Christien Romp | eigenaar Tekstfontein

“Het compliment van vandaag is voor Anja van Ginneken vanwege haar collegialiteit en omdat haar creativiteit mij vaak inspireert.”

Willing to take an extra effort

Eva Dvorakova | talent manager en production coach voor Spotzer Media Group

“I had the pleasure to work with Anja for about a year and I can strongly recommend her services. Her approach is always very professional. Anja’s work was always appreciated by our clients, delivered on time and she was always willing to take an extra effort if needed to satisfy our clients.”

Verfrissend, helder en transparant

Odette Wolff | columniste

“Ik vind haar manier van schrijven verfrissend, helder en transparant. Talent overgoten met een verrassend creatieve mix van competentie en vakmanschap. Ambitieus, fris, fruitig en hartig tegelijk.”

Verrassend resultaat

Mario Piets | projectmanager Mediagroep Limburg

“Anja is een harde werker. Ze bijt zich vast in een onderwerp en levert steeds een verrassend resultaat. Anja laat zich dan ook amper van de wijs brengen. Ze weet wat ze wil en ze gaat ervoor, óók bij forse tegenwind.”

Out of the box denken

Fennard Drenth | eigenaar Drendabel

“Anja is voor mij een perfecte aanvulling, de ideeën die ik heb, zet ik op papier en Anja maakt er leesbare en pakkende teksten van. Hierbij waardeer ik het enorm dat ze out-of-the-box meedenkt en aanvult. Het contact tijdens de opdrachten is zoals je het zou wensen, ze is gewillig, punctueel en altijd correct in combinatie met een glimlach. Echt een aanrader!”

Ad hoc is goed gelukt

René Pijlman | eigenaar Applinet bv

“Ik ben zeker tevreden. Je hebt vrij uitgebreid geschreven voor een bescheiden budget. Wat ik bij dit soort ad hoc opdrachten wat lastiger vind, is de aansluiting op de andere artikelen en het format van Lancelots. Veel artikelen zijn destijds geschreven door een samenwerkend team van tekstschrijvers, en enkele losse artikelen inpassen is soms niet zo makkelijk. Maar het is goed gelukt.”

Goed taalgevoel

Jacobien Tamminga | hoofdredacteur Massagezaken

“Anja van Ginneken heeft ruim 2 jaar voor mij gewerkt als freelance redacteur voor het blad MassageZaken. Met haar goede taalgevoel en oog voor detail zorgde ze er steeds weer voor dat haar teksten vrijwel direct doorgestuurd konden naar de art-director. Anja combineerde haar vakkennis over massage en haar passie voor schrijven dusdanig dat er prima leesbare verhalen uit haar pen kwamen. Onze samenwerking is dan ook geheel naar tevredenheid verlopen.”