Diensten

Tekstbureau Van Ginneken Taalkompas

Mijn naam is Anja, CEO en toiletjuffrouw bij Tekstbureau Van Ginneken, waar ik creatieve en ambitieuze doorzetters help door middel van tekstschrijven, redactie en coaching met een kwinkslag.

Hier zijn enkele resultaten die 10 jaar in het tekstzadel voortgebracht hebben:

✔ Mijn blog wordt gemiddeld 136 keer per dag bezocht door informatiezoekers die gemiddeld 4 minuten blijven lezen.

✔ Mijn nieuwsbrief heeft een gemiddeld openingscijfer van 34,32 % en klikcijfer van 12,55 %.

✔ Mijn werk wordt gewaardeerd door directeuren, contentstrategen, consultants, coaches, bankmedewerkers, secretaresses, statistici, marketingbureaus en zelfs collega’s die in mijn ogen nooit concurrenten zullen zijn.

✔ Mijn redactionele inzet stuurde Drendabel naar “Blogger van het jaar” en kookboek “Melk en Dadels” naar de “Gouden Garde publieksprijs”.

✔ Mijn coaching met een kwinkslag en blogberichten met schrijf- en redactietips maakten van “ik kan het niet maar mijn baas wil dat ik het doe”-tekstschrijvers enigszins enthousiaste “Het is niet mijn vak maar het lukt me dankzij jou”-tekstschrijvers.

Ik heb de afgelopen 10 jaar gewerkt met veelzijdige bedrijven waaronder communicatiebureau Monkey Inside, Geeris Advies – Innovatie en Transitie binnen de Zorg, Van Wijck Verpakkingen en uitgeverij Content Collective.

Veelzijdige bedrijven maar ook prachtige mensen zoals Nicole Hegeman – werkblogger, Jelle Visser – directeur van Copec Executive Coaching, Marca van den Broek – bedrijfscoach in de creatieve sector en Remon de Groot – business blogger en online collega extraordinaire.

Als je geïnteresseerd bent in samen taal- en tekstproblemen aanpakken, surf naar CONTACT voor de mogelijkheden.