Hoe kan een tekstschrijver Pinterest gebruiken?

pinterestRijzende ster aan het social media firmament is Pinterest. Pinterest is een digitaal prikbord voor foto’s uit je eigen koker of die je op internet tegenkomt. Waar de meeste social media gericht zijn op woorden, is Pinterest sterk in het visueel uitdrukken van interesses. Diverse webshops hebben Pinterest met open armen ontvangen. Maar hoe kan een tekstschrijver Pinterest gebruiken?

Mijn Pinterest boards bestaat voornamelijk uit foto’s die voortkomen uit mijn activiteiten op Facebook. Ook ik worstelde met het idee hoe ik als schrijver Pinterest kan gebruiken.  Tot ik de Pinterest pagina van Josh Harcus  tegenkwam. Simpel, effectief en waarom-ben-ik-daar-niet-eerder-opgekomen.

pinnenalsschrijver

Het is sowieso verstandig aan elke content die je in een blog plaatst beeldmateriaal toe te voegen. En als goede blogger kies je dat beeldmateriaal zorgvuldig. Datzelfde beeldmateriaal kan je vervolgens pinnen met de link naar het bijbehorende artikel erbij.

Een kind kan de was doen.  Ik wens je veel Pin plezier!

Bronnen
Josh Harcus
Tekstbureau Van Ginneken

 

SchrijfSterA

Freelance (web)redacteur | Tekstschrijver at Tekstbureau Van Ginneken
Freelance (web)redacteur | Tekstschrijver | Researcher | Auteur | Uitgever | "Heerlijk kreng" | INTJ

-- CONTACT --
SchrijfSterA

Latest posts by SchrijfSterA (see all)

Delen? Graag!